Στη σύλληψη 46χρονου από τον Πύργο Ηλείας, προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου, μετά από καταγγελία 60χρονου Πατρινού για λεκτική επίθεση και απειλή με κυνηγετικό όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε αγροτική περιοχή στον Κόροιβο Ηλείας και ο συλληφθείς, αφού επιτέθηκε λεκτικά στον ηλικιωμένο στη συνέχεια έβγαλε την καραμπίνα του και πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές…
Ο 60χρονος Πατρινός, κατήγγειλε το περιστατικό και Αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 46χρονο “πιστολέρο”. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα που κατείχε νόμιμα, όμως κατασχέθηκαν λόγω του συμβάντος.
Η Αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, αφού ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια που “όπλισαν” το ΄χερι του 46χρονου. Δεν αποκλείεται ωστόσο οι δυο άνδρες να είχαν προσωπικές ή κτηματικές διαφορές.
Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής και της παράνομης οπλοχρησίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.