Φινάλε με ήττα για Bucks,Γιάννη

Δήμητρα Γιωτίδου
2 Min Read

Η αυλαία έπεσε με άλλη μία καλή εμφάνιση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και νέα ήττα για τους Bucks από την λειψή Indiana με 97-92.

Με την Indiana να έχει “κλειδώσει” από την προηγούμενη μέρα την 7η θέση στην ανατολική περιφέρεια, ο Frank Vogel είχε κάθε λόγο να ξεκουράσει τους βασικούς του. Κανένα πρόβλημα. Παρά την απουσία των George, Hill, Miles, Ellis και Mahinmi, οι Pacers νίκησαν εύκολα τους Bucks 97-92 μέσα στο Bradley Center, κλείνοντας την κανονική περίοδο με έξι νίκες στους τελευταίους επτά αγώνες.

 

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για πολλοστή φορά ο κορυφαίος των Bucks. O Έλληνας φόργουορντ δεν έπαιξε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο πέτυχε 19 πόντους με 7/14 σουτ και 4/4 ελεύθερες βολές, μάζεψε 9 ριμπάουντ και είχε ακόμα 5 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 λάθη στα 29’06” που αγωνίστηκε συνολικά. Ο Jabari Parker πρόσθεσε άλλους 17 για το Milwaukee, από το οποίο έπαιξαν ελάχιστα τόσο ο Greg Monroe, όσο και ο Khris Middleton.

 

Ξέφυγε από νωρίς η Indiana

 

Ελλείψει George, αυτός που ανέλαβε ρόλο οδηγού για την Indiana ήταν ο Solomon Hill. O μπακ-απ του “P.G.” συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και πέτυχε 25 πόντους με 7/11 τρίποντα, βοηθώντας την Indiana να ξεφύγει με 24 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Οι Bucks ροκάνισαν γρήγορα τη διαφορά στο τρίτο δωδεκάλεπτο μέχρι τους 9-13 πόντους, ωστόσο δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν απειλητικοί, κλείνοντας έτσι τη σεζόν με πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια και συνολικό ρεκόρ 33-49.

 

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

 

πηγη

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *