Υλικά για 4 άτομα
1 έτοιμο ανοιγμένο φύλλο σφολιάτας
10 μέτρια μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
16 κουταλιές ζάχαρη
60 γρ. (4 κοφτές κουταλιές) παγωμένο βούτυρο, τριμμένο σε χοντρό τρίφτη
1 κουταλιά κανέλα αλεσμένη
2 κουταλιές μέλι
λίγο αλεύρι
αποξηραμένα φετάκια μήλου για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.
Απλώνετε το φύλλο της σφολιάτας πάνω σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια και κόβετε 4 δίσκους ζύμης διαμέτρου 18 περίπου εκατοστών.
Τους βάζετε πάνω σε ταψί του φούρνου στρωμένο με αντικολλητική λαδόκολλα.
Βάζετε τα φετάκια των μήλων αρμονικά πάνω στη σφολιάτα και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη, την κανέλα και το βούτυρο.
Ψήνετε στο φούρνο τις τάρτες για 25 περίπου λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα μήλα και να καραμελώσουν. Πριν τις σερβίρετε, τις αλείφετε με μέλι.
Αν θέλετε, τις γαρνίρετε και με αποξηραμένα φετάκια μήλων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.