Τραγωδία στα Τρίκαλα! Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην περιοχή Πιαλεία.
Ο άτυχος 52χρονος «χτυπήθηκε» θανάσιμα από ηλεκτροπληξία σε αποθήκη της Πιαλείας στα Τρίκαλα. Βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής (24.10.2021), πιθανόν ώρες μετά το συμβάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν επετράπη σε κανέναν να αγγίξει τον 52χρονο προτού διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή, καθώς υπήρχε κίνδυνος για όλους.
Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για εργασίες κοντά στο σπίτι του στην Πιαλεία Τρικάλων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.