Κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην Αμφίκλεια.
Ανησυχία επικρατεί στην πόλη της Αμφίκλειας καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού σε μαθητές σε όλες της βαθμίδες εκπαίδευσης. Ειδικά στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων ενώ είχαμε πριν μία εβδομάδα και την απώλεια τριών ανθρώπων που είχαν νοσήσει.
Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, άμεσα προχώρησε σε ενέργειες όπως ενημερώνει η Δήμαρχος κα Αθανασία Στιβακτή.
“Αναφορικά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μαθήτρια Δημοτικού, μαθητή Γυμνασίου και δύο μαθητές Λυκείου στην Αμφίκλεια έχουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:
Πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους και των τριών σχολικών εγκαταστάσεων!
Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών των μαθητών!
Ο στενός κύκλος των παιδιών βρίσκεται σε καραντίνα από την πρώτη στιγμή!
Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα!
Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως 13:00 θα διενεργηθούν δωρεάν rapid tests Covid-19 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας!
Παρακαλούμε όλους τους δημότες να τηρήσουν πιστά τα μέτρα προστασίας και αποφυγής διασποράς του ιού και να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις και οδηγίες των ειδικών!
Ο πανικός δεν πρόκειται να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κατάστασης παρά μόνο η ψυχραιμία και η υπευθυνότητα!!!”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.