Σοκ! Οι Τζιχαντιστές θα αιματοκυλούσαν το Euro 2016!

Δημήτρης Πανετάτος
2 Min Read

Ο Μοχάμεντ Αμπρινί, ο τρίτος τρομοκράτης των Βρυξελλών αποκάλυψε…
το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα που ετοίμαζαν οι Τζιχαντιστές στη Γαλλία. Ήθελαν να αιματοκυλήσουν το Euro 2016 που θα γίνει τον Ιούνιο στη Γαλλία και αυτός ήταν ο πρωταρχικός τους στόχος.

Στο μεταξύ, η ανάλυση των δεδομένων που βρέθηκαν μέσα στον υπολογιστή του Ιμπραΐμ ελ Μπακράουι, του ενός από τους καμικάζι αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο, αποκάλυψε ότι οι τρομοκράτες των Βρυξελλών σχεδίαζαν νέες επιθέσεις στη Γαλλία και το Βέλγιο. Ο υπολογιστής του ελ Μπακράουι εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων στη συνοικία Σάερμπεκ, όπου ζούσαν τα αδέρφια Μπακράουι, καμικάζι αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο (ο Ιμπραΐμ) και στο Μετρό (Χαλίντ).

Εκτός από το ηχητικό όπου ο 29χρονος Ιμπραΐμ ελ Μπακράουι δηλώνει πως φοβάται και δεν θέλει να βρεθεί στη φυλακή, βρέθηκε ακόμη ένα αρχείο, στο οποίο έχει καταγραφεί μια συνομιλία αρκετών λεπτών με άτομο που βρίσκεται στη Συρία, η ταυτότητα του οποίου είναι ακόμη άγνωστη.

«Είναι ένα πραγματικό brainstorming», δηλώνει πηγή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, σημειώνοντας πως ο καμικάζι του Ζάβεντεμ και ο “σύντροφός” του από τη Συρία «σχεδιάζουν επιθέσεις, αναρωτιούνται πότε πρέπει να χτυπήσουν, αν όλοι οι κομάντο πρέπει να πεθάνουν ακαριαία ή κάποιοι πρέπει να ζήσουν». Όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι μια σαφής απόδειξη πως οι δεσμοί με τη Συρία δεν κόπηκαν μετά το θάνατο του «εγκεφάλου» της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στόχοι στη Γαλλία και το Βέλγιο αναφέρονται ξεκάθαρα». Σε ένα τρίτο αρχείο άλλωστε, αναφέρονται ξεκάθαρα ως στόχοι η συνοικία της Defence (σ.σ. η επιχειρηματική συνοικία του Παρισιού) και η Civitas, μια οργάνωση φονταμενταλιστών Καθολικών.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *