Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    xristougenniatiko trapezi | Lamianow.gr
    Χριστούγεννα… με το κομπιουτεράκι: Έως 186€ το γιορτινό τραπέζι – Το ακριβότερο της 5ετίας
    astyn 3 | Lamianow.gr
    Μεσσηνία: Μαχαιριές έπειτα από καβγά για οικονομικές διαφορές στον Πολύλοφο – Συνελήφθη 40χρονος
    strip | Lamianow.gr
    Καλλιθέα: Έφοδος του «ελληνικού FBI» σε δύο καταστήματα stripshow – 5 συλλήψεις – Βίντεο
    narkotikaanilikoi 1200x675 1 | Lamianow.gr
    Βόρεια προάστια: Ανήλικα «βαποράκια» έσπρωχναν ναρκωτικά σε σχολεία και γήπεδα – Οι αυστηροί κανόνες, τα βασανιστήρια και ο «εγκέφαλος»
    foikikounta | Lamianow.gr
    Φοινικούντα: Απολογείται ο 5ος κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία – Επιμένει στην αθωότητά του
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    image 326 | Lamianow.gr
    Άρης – Περιστέρι | Το καθοριστικό τρίποντο του Νουά στο φινάλε της παράτασης
    4957222 scaled 1 | Lamianow.gr
    Super League: Ο Σιαμπάνης «κατέβασε ρολά» και ο Βόλος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό
    spanoulis | Lamianow.gr
    “Καλησπέρα… στον κανένα!”: Ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο]
    lesro | Lamianow.gr
    Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»
    image 315 | Lamianow.gr
    Τα πλεονεκτήματα του Live Casino: Πως κερδίζει τις εντυπώσεις των παικτών
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Ο Γ. Οικονόμου για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για λίστες Πέτσα και OpinionPoll

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Ο Γ. Οικονόμου για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για λίστες Πέτσα και OpinionPoll

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Οκτ 11, 2021 @ 21:34
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
4 Min Read
SHARE

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου για την κατάθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής

-Advertisement-
fitcare

«Οι συντάκτες της πρότασης για την εξεταστική επιτροπή περιγράφουν πολύ γλαφυρά κάτι που δεν έχει συμβεί, επειδή όσο κυβερνούσαν δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα τέτοιο σχέδιο άλωσης του Τύπου που επιχείρησαν να εφαρμόσουν. Ένα σχέδιο με βοσκοτόπια, εξωχώριες εταιρείες, περίεργες διαδρομές εκατομμυρίων ευρώ και φυσικά δημοσκοπήσεις που όχι μόνο χαμήλωναν τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ψήλωναν και τη Χρυσή Αυγή.
Όλοι καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο κ. Τσίπρας κατέφυγε στην πρόταση αυτή, προκειμένου να δικαιολογήσει την αποτυχία και την ανεπάρκεια του απέναντι σε κεφαλαιώδους σημασίας ζητήματα για την πατρίδα και την κοινωνία, για τα οποία δεν έχει καμιά ουσιαστική πρόταση. Όλα τα ζητήματα που επικαλείται, έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Το ίδιο φυσικά θα γίνει, αν η πρόταση του συγκεντρώσει τον απαραίτητο από το Σύνταγμα αριθμό βουλευτών.
Θυμίζουμε άλλωστε ότι για να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από την Αντιπολίτευση, χρειάστηκε η ΝΔ να εισηγηθεί την αλλαγή του άρθρου 68 στην τελευταία αναθεώρηση. Αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη για το πως αντιλαμβανόμαστε στην Δημοκρατία, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Όταν αυτή η γνήσια δημοκρατική αντίληψη, μαζί με τα αποτελέσματα των πολιτικών μας, αναμετρηθούν στις κάλπες με την καθεστωτική αντίληψη του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του για την πολιτική και την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ξανά αν οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε είναι “στημένες” ή απηχούν την πραγματικότητα».

Η συγκεκριμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ:

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Κουρτς όπως Μητσοτάκης – Εξεταστική για λίστες Πέτσα και OpinionPoll

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

“Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το δικαίωμα που χορηγήθηκε στην αντιπολίτευση μετά την τελευταία συνταγματική αναθεώρηση (άρθρο 68 παρ. 2 Συντ. και άρθρο 144 παρ. 5 εδ. β΄ Καν. της Βουλής) ζητάει σήμερα τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για να ελεγχθούν οι κατ’ επανάληψη πράξεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με χρήματα των ίδιων των φορολογουμένων που αποτελούν και το αντικείμενο της χειραγώγησης.

Συγκεκριμένα ζητά να εξεταστούν τα κριτήρια βάσει των οποίων δόθηκαν περί τα 42 εκ. ευρώ σε ΜΜΕ, από τις λίστες Πέτσα 1 και 2, η αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος εμβολιαστική καμπάνια του Υπουργείου Υγείας, η χρηματοδότηση της EnterpriseGreece για τη διεθνή καμπάνια προβολής της κυβέρνησης, καθώς και η χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα του ιδιοκτήτη δημοσκοπικής εταιρείας OpinionPoll, τα αποτελέσματα της οποίας έχει αρνηθεί να ελέγξει η κυβερνητική πλειοψηφία στο πλαίσιο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, παρά το αίτημα και τα ατράνταχτα σχετικά στοιχεία που προσκόμισε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μετά το σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε στην Αυστρία, όπου αποκαλύφθηκε ότι ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κούρτς, που πριν λίγους μήνες βραβεύθηκε για την Ελευθερία των ΜΜΕ με ειδική τιμητική ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη σχετική εκδήλωση, χρηματοδοτούσε φίλια ΜΜΕ προκειμένου να λαμβάνει ως αντάλλαγμα θετικά άρθρα και ευνοϊκές δημοσκοπήσεις, και ιδίως μετά τον εξαναγκασμό του σε παραίτηση, αναδεικνύεται εκ νέου η απαξίωση της οποίας τυγχάνουν τέτοιες πρακτικές από την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και από τους θεσμούς.”

 

ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article 3266639 | Lamianow.gr Υποψήφιο για Best Goal της 2ης αγωνιστικής του Καραμάνου! (vote)
Next Article garbage 3552363 1920 2 | Lamianow.gr “Συνεχίζονται οι δίκες για τη ρύπανση της θάλασσας στην περιοχή Λιβανατών”
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
12°C
Lamia
overcast clouds
12° _ 9°
84%
Κυ
12 °C
Δε
11 °C
Τρ
13 °C
Τε
14 °C
Πε
14 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

5o 6 | Lamianow.gr
TOP STORIESΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πράξη αγάπης από το 5ο ΓΕΛ Λαμίας και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων – ΦΩΤΟ

602904985 1501365297620507 8182048597689990958 n 1 | Lamianow.gr
LAMIA POLIS 87.7Featured

Δωρεάν φιλοξενία και… καινοτομία από τον Δήμο Λαμιέων για μαθητές στην Υπάτη – Στα εγκαίνια η Υπουργός Παιδείας (Aud, pics)

image 322 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσιάρας στους αγρότες: Έχει ικανοποιηθεί το 74% των αιτημάτων – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα (Βίντεο)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης