Τις συγκεκριμένες εικόνες τις λάβαμε το μεσημέρι της Δευτέρας από αναγνώστη – καταστηματάρχη επί της οδού Καποδιστρίου ο οποίος διερωτάται για το πότε θα τελειώσουν τα έργα στο συγκεκριμένο σημείο διότι δημιουργούν κινδύνους.
Διαβάστε την σχετική καταγγελία του αναγνώστη μας:
“Εδώ και πάνω από ένα μήνα 1 μήνα τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ που πραγματοποίησαν εργασίες στο σημείο έσκαψαν το ένα πεζοδρόμιο (επί της Καποδιστρίου) προκειμένου να επιδιορθώσουν την βλάβη ενώ εδώ και δύο εβδομάδες έχουν σκάψει και το πεζοδρόμιο επί της Αμαλίας. Κάνουν παράπονα οι πελάτες και τα μαγαζιά εδώ γύρω. Έρχεται σκόνη και είναι επικίνδυνο και για κάποιο ατύχημα, προχτές μια γιαγιά σκόνταψε και έπεσε. Τι θα γίνει αν πέσει κάποιος μέσα; Κάποιοι μάλιστα πετάνε και σκουπίδια. Μέχρι και εσώρουχο πέταξαν μέσα. Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος πόσο ακόμη θα τραβήξει το συγκεκριμένο; ”


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.