Άγριο ξύλο στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ στα Κάτω Πατήσια

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Eπεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/9) στην Αχαρνών με αγνώστους να επιτίθενται σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε οπαδούς που βρίσκονταν στον σύνδεσμο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή.

Από τα επεισόδια που ακολούθησαν τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας με χτυπήματα στο πόδι και άλλος ένας στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της Super League, και στον σύνδεσμο ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί οπαδοί.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Πηγή: gazzetta.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *