Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 52χρονος άνδρας, γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, με καταγωγή από τον ορεινό Μυλοπόταμο, έδωσε τέλος στη ζωή του, με μια θηλιά στο λαιμό, ενώ το άψυχο σώμα του εντόπισε ο ίδιος του ο γιος
Ακόμα μία τραγική ιστορία γράφτηκε στην Κρήτη. Πρωταγωνιστής ένας επιχειρηματίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στην επιχείρησή του στο Γάζι, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 52χρονος άνδρας, γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, με καταγωγή από τον ορεινό Μυλοπόταμο, έδωσε τέλος στη ζωή του, με μια θηλιά στο λαιμό, ενώ το άψυχο σώμα του εντόπισε ο ίδιος του ο γιος.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα προσδιορίσει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.
Πηγή: ekriti.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.