Η γνωμοδότηση της Επιτροπής κατατέθηκε στην Ολομέλεια όπου θα λάβει και την τελική απόφαση με ονομαστική ψηφοφορία
Θετική γνωμοδότηση προς την Ολομέλεια υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη έλαβε κατά πλειοψηφία η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σχετικά με έγκληση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης που είχε καταθέσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας στις25 Νοεμβρίου του 2020.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής, «υπέρ» της άρσης της ασυλίας του βουλευτή τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση. «Κατά» τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25, ενώ με «παρών» τοποθετήθηκε το ΚΚΕ. Ο κ. Πολάκης δεν παρέστη στην Επιτροπή ούτε απέστειλε υπόμνημα με τις θέσεις τους.Η γνωμοδότηση της Επιτροπής κατατέθηκε στην Ολομέλεια όπου θα λάβει και την τελική απόφαση με ονομαστική ψηφοφορία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.