Λαμία : Όλα έτοιμα για Drift και Stunt Show στο “1ο Lamia Motor Show” / Έτοιμοι και οι εξομοιωτές στην Πλ. Πάρκου (Φωτό)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ένα εντυπωσιακό θέαμα από επαγγελματίες του είδους αναμένεται να παρακολουθήσουν το βράδυ της Παρασκευής στις 21.30 στο πλαίσιο του Ράλι Ακρόπολις που φιλοξενείται στην περιοχή μας οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Δήμος Λαμιέων διοργανώνει το “1ο Lamia Motor Show” επί της οδού Ελύτη στον Κόμβο της ΠΕΛ. Για το λόγο αυτό τοποθετήθηκαν εξέδρες με εκατοντάδες καθίσματα στο πλάι του δρόμου προκειμένου οι συμπολίτες μας και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρίσκονται στην περιοχή μας να παρακολουθήσουν αυτό το καθηλωτικό θέαμα.

Aπέναντι από το Κέντρο Αγώνα, ακριβώς μπροστά στο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου οδηγοί και αγωνιστικά οχήματα, μας προσκαλούν σε ένα πρωτόγνωρο για την πόλη Drift και Stunt Show.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειωτέον από χθες ως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στη Πλατεία Πάρκου σε ειδική κατασκευή ελέω Ακρόπολις, φιλοξενούνται δύο προσομοιωτές αγωνιστικών οχημάτων για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, μια μοναδική εικονική αγωνιστική εμπειρία.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη στη Λαμία

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ελύτη, στην πόλη της Λαμίας.

Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα εφαρμοστούν την Παρασκευή 10-09-2021 και Σάββατο 11-09-2021, κατά τις ώρες 20:30 έως 23:30.

Ειδικότερα, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύει, για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, διακοπή της κίνησης των οχημάτων στην οδό Ελύτη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γ. Γεννηματά και Νικοπόλεως.

Η κυκλοφορά των οχημάτων θα διεξάγεται, με τη βοήθεια κατάλληλης σήμανσης, μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *