Τραγικό περιστατικό στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην παραλία των Νέων Στύρων. Μία 75χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr για το συμβάν στην περιοχή των Νέων Στύρων στην Εύβοια, η 75χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε και βγήκε στην παραλία.
Πανικόβλητοι όσοι βρίσκονταν στην ακτή έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη ηλικιωμένη, ενώ και κάλεσαν και το ΕΚΑΒ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.