Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ένα ερασιτέχνη ψαρά στη Θεσσαλονίκη που αγνοούνταν από την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς από την περιοχή Σαχάρα Νέας Καλλικράτειας Θερμαϊκού βρέθηκε την Κυριακή (05.09.2021) στην Λάρισα.
Για το περιστατικό είχαν ενημερωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου το πρωί οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης. Στην περιοχή μάλιστα είχαν αποπλεύσει τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και ένα αλιευτικό σκάφος.
Τελικά ο 62χρονος ερασιτέχνης ψαράς είχε την τύχη με το μέρος του. Βγήκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Βελίκας με τη μικρή του βάρκα, παρασυρόμενος μάλλον από τον αέρα ή και τα θαλάσσια ρεύματα. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά ταλαιπωρημένος. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς για εξετάσεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.