Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, έκριναν ύποπτους του επιβάτες ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, όταν προχώρησαν στον έλεγχο των εγγράφων τους διαπίστωσαν ότι ο ένας από αυτούς ήταν κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας και βρισκόταν σε άδεια.
Πλην όμως, είχε δηλώσει ως τόπο παραμονής κατά την άδειά του την Αθήνα. Κατόπιν τούτου θεωρήθηκε δραπέτης και συνελήφθη.
Ο 31χρονος άνδρας, συριακής υπηκοότητας, καταδικάστηκε για διακίνηση παράτυπων μεταναστών σε φυλάκιση 142 ετών! Όταν οι αστυνομικοί είδαν στα έγγραφά του τη διάρκεια της ποινής… ζαλίστηκαν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.