Περιπέτεια που θα μπορούσε να της κοστίσει τη ζωή πέρασε μια 12χρονη στον Βόλο, την ώρα που κολυμπούσε. Τα απόνερα που δημιούργησε το πλοίο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σποράδων – Βόλου παραλίγο να αποβούν μοιραία για το 12χρονο κορίτσι που απολάμβανε με τους γονείς του το μπάνιο του στην περιοχή της Αγριάς.
Δημιουργήθηκε μεγάλο κύμα
Πιο συγκεκριμένα, στις 18.45 το απόγευμα, ένα μεγάλο κύμα αναστάτωσε την ηρεμία των νερών του Παγασητικού, όπως συμβαίνει καθημερινά μετά τη διέλευση πλοίων, με αποτέλεσμα το παιδάκι να κινδυνεύσει να πνιγεί. 
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, αμέσως οι γονείς, αλλά και λουόμενοι έσπευσαν σε βοήθεια προκειμένου να απομακρύνουν τη μικρή κολυμβήτρια από τη θάλασσα με ασφάλεια και τα κατάφεραν.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.