Ένας 22χρονος στρατιώτης του Πυροβολικού βρήκε σε έξοδό του ένα πορτοφόλι με ποσό 1.500 και το παρέδωσε στην αστυνομία. Πρόκειται για το Σπύρο Μπάρδη από την Αθήνα, ο οποίος στις 17 Φεβρουαρίου σε έξοδο του από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα, βρήκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο το πορτοφόλι. Άμεσα το παρέδωσε στην αστυνομία και εκείνη με τη σειρά της στον ιδιοκτήτη του.
Ο 22χρονος, ο οποίος έχει τιμηθεί με εύφημο μνεία από το Γενικό Επιτελείο του Στρατού, μετέβη την Τετάρτη στο Επιτελείο όπου τον υποδέχθηκε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης. Ο αρχηγός ΓΕΣ συνεχάρη τον 22χρονο. Για την ιστορία, το πορτοφόλι ανήκε σε ιατρό της πόλης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.