Ιράν: Καταδικάστηκε σε 74 μαστιγώσεις γιατί βασάνισε και σκότωσε σκύλο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο άνδρας συνελήφθη πριν από έναν μήνα στην επαρχία Αρντεμπίλ του βορειοδυτικού Ιράν, μετά την υποβολή μήνυσης από τον διευθυντή του οργανισμού προστασίας του περιβάλλοντος στην επαρχία

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ένας άνδρας από το Ιράν καταδικάστηκε να υποστεί 74 μαστιγώσεις και να παρακολουθεί επί «έναν χρόνο εβδομαδιαία μαθήματα για να διδαχθεί να συμπεριφέρεται καλά στα ζώα» διότι σκότωσε ένα σκυλί, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Μιζάν.

Ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται η πράξη του άνδρα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο εικονίζεται να πετάει το σκυλί πάνω στο όχημά του επανειλημμένα, πριν το αποτελειώσεισφυροκοπώντας το με ένα φτυάρι.

Ο άνδρας συνελήφθη πριν από έναν μήνα στην επαρχία Αρντεμπίλ του βορειοδυτικού Ιράν, μετά την υποβολή μήνυσης από τον διευθυντή του οργανισμού προστασίας του περιβάλλοντος στην επαρχία.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Πολλά κρούσματα κακομεταχείρισης ζώων, κυρίως σκυλιών, αλλά και κυνηγιού άγριων ζώων, έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες προκαλώντας αγανακτισμένες αντιδράσεις Ιρανών σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρτώνται συχνά βίντεο που καταγράφουν τέτοιες πρακτικές.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *