Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    ekato | Lamianow.gr
    Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
    metro | Lamianow.gr
    Το Μετρό Θεσσαλονίκης λειτουργεί και πάλι από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου «νωρίτερα από το προβλεπόμενο»
    agrotes 4 | Lamianow.gr
    Δικογραφία για τον οδηγό τρακτέρ που κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών στο μπλόκο των «Πράσινων Φαναριών»
    image 86 | Lamianow.gr
    Αγρότες και κτηνοτρόφοι έστησαν μπλόκα κλείνοντας την Πατρών – Κορίνθου, αποκλεισμένα τα τελωνεία Προμαχώνα, Ευζώνων και Εξοχής
    eopyy | Lamianow.gr
    Νέα απάτη με παράνομες συνταγογραφήσεις 435.000 ευρώ σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιός
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    sef | Lamianow.gr
    Καταγγελία «βόμβα» για το ΣΕΦ: «Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρολόγο, κίνδυνος για τη σωματική μας ασφάλεια»
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Ο καιρός των επόμενων 6 ημερών – Τι προβλέπεται για τον Δεκαπενταύγουστο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο καιρός των επόμενων 6 ημερών – Τι προβλέπεται για τον Δεκαπενταύγουστο

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Αυγ 13, 2021 @ 10:05
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
5 Min Read
SHARE

Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Λιμάνι του Πειραιά, με αφορμή την έξοδο των αδειούχων του Αυγούστου, που βαίνει προς κορύφωση, δύο μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Contents
  • Ο καιρός τις επόμενες 6 μέρες
  • Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook
-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι αδειούχοι θα ταξιδέψουν με αίθριο καιρό, ωστόσο αυτοι που θα κατευθυνθούν προς Κυκλάδες, πρέπει να γνωρίζουν ότι αναμένονται ισχυροί άνεμοι 6 μποφόρ, σύμφωνα με το meteo.gr.

Ειδικότερα, για σήμερα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 25 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 26 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 26 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 35 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ο καιρός τις επόμενες 6 μέρες

Για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου έκανε ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ σημειώνει ότι στις 15 Αυγούστου, που είναι Κυριακή, θα υπάρχει ηλιοφάνεια, αλλά ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς, ανάμεσα στα 6 και στα 7 μποφόρ στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σάββατο 14 Αυγούστου, ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι η θερμοκρασία θα είναι επίσης στους 33 βαθμούς, ενώ θα υπάρχουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Ενισχυμένος θα είναι ο βοριάς (6 – 7 μποφόρ) στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Για τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρχει εξασθένηση του βοριά στα ανατολικά.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook

Αυξημένη κίνηση

Η κίνηση από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Λιμάνι του Πειραιά ήταν αυξημένη.

Οι ουρές των αυτοκινήτων αλλά και των επιβατών στο σημείο είναι μεγάλες, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερες καθυστερήσεις στην επιβίβαση.

Οι πολίτες εμφανίζονται ενημερωμένοι σχετικά με τα έγγραφα που πρέπει να φέρουν μαζί τους προκειμένου να ταξιδέψουν, αλλά και για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν κατά την επιστροφή τους από τους προορισμούς τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες κατά την επιστροφή τους από τα νησιά προς τα λιμάνια της ηπειρωτικής Ελλάδας οφείλουν να επιδείξουν στις αρμόδιες Αρχές πριν την επιβίβασή τους: α) είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε β) αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο.

Στο δεύτερο περιλαμβάνονται μοριακό, rapid αλλά και self-test εφόσον έχει έχουν διενεργηθεί 24 ώρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι. Το περασμένο διάστημα τα self-tests αποτελούσαν «ισχυρή σύσταση» για τους ταξιδιώτες, ωστόσο η νέα ΚΥΑ έχει αλλάξει τα δεδομένα για τις μετακινήσεις από τα νησιά καθώς πλέον καθίστανται υποχρεωτικά.

Παράλληλα, οι έλεγχοι στα λιμάνια της χώρας είναι εξονυχιστικοί σε όλους τους επιβάτες προκειμένου να τηρηθούν στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Όσοι δε διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, δεν επιβιβάζονται.

Σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις προς τα νησιά, εξακολουθούν τα ισχύουν τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, με τους επιβάτες να χρειάζεται να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν, ή PCR τεστ που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων 72 ωρών, ή rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών, ή πιστοποιητικό νόσησης.

πηγη-in.gr 

ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
TAGGED:ΚΑΙΡΟΣ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article nn6 | Lamianow.gr A gene-Based Therapy Partially Restored a Blind Man’s Vision
Next Article peripoliko astynomia APEMPE 20 06 2021 2048x1152 1 | Lamianow.gr Ρέθυμνο: Τον βρήκε να κάθεται στην καρέκλα, αλλά ήταν νεκρός
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 12°
89%
5 km/h
Σα
13 °C
Κυ
15 °C
Δε
13 °C
Τρ
15 °C
Τε
9 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

christ bazaar 2 1024x480 1 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Φιλανθρωπικό bazaar το πρωί του Σαββάτου στην Πλατεία Πάρκου (Aud)

202311171005126406 900x599 1 | Lamianow.gr
LAMIA POLIS 87.7ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιδρύεται δεύτερο τμήμα στην Άμφισσα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο – τι λέει ο δήμαρχος Δελφών στον Lamia Polis 87.7

image 86 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣTOP STORIES

Στο πλευρό των αγροτών ο Εμπορικός Σύλλογος Δομοκού – «Χωρίς τον αγρότη, δεν υπάρχει τίποτα» (Aud)

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης