Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες μετά τον καύσωνα – Απίστευτες εικόνες

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του GRTimes.gr, όσοι κυκλοφορούσαν στο κέντρο της συμπρωτεύουσας αναγκάστηκαν να μπουν κάτω από υπόστεγα ή να ψάξουν κάποιο σημείο να καλυφθούν.

Η δυνατή βροχή συνδυάστηκε με αστραπές αλλά και -ανά στιγμές- έντονες ριπές του αέρα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ενώ μετά από λίγο η ένταση της βροχής μειώθηκε αισθητά, ενώ παρόμοια φαινόμενα είχαμε και στην Καβάλα και τη Δράμα, αλλά και κατά τόπους… φωτιές από τους κεραυνούς!

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Καιρός Καιρός Καιρός

Παρόμοιο σκηνικό και στο δήμο Σιθωνίας, στο δεύτερο πόδι…

Σύμφωνα με το meteology.gr η ραγδαία αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι και τα ξημερώματα της Πέμπτης σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και φαινόμενα χαλαζόπτωσης.

Και φωτιές μετά τους κεραυνούς στην Χαλκιδική!

Πυρκαγιά ξέσπασε επίσης περίπου στις 21:00 το βράδυ σε δασική έκταση μεταξύ Νέου Μαρμαρά και Παρθενώνα και σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr στη Σιθωνία τρεις ήταν οι φωτιές που ξεκίνησαν, καθώς εκτός από το μέτωπο του Παρθενώνα, φλόγες υπήρχαν και στην περιοχή του Πόρτο Καρράς.

Την ίδια ώρα εστίες φωτιάς εμφανίστηκαν σε δασική έκταση πάνω από τη Φούρκα, στην Κασσάνδρα. Η φωτιά είναι πολύ κοντά στον οικισμό.

Φωτιές έχουν αναφερθεί επίσης στη Ν. Φώκαια, κοντά στο Σάνη.

Δείτε τις εικόνες

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Με πληροφορίες από: newsit.gr, GRtimes / halkidikinews.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *