Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ομόλογό του της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη διάθεση του Beriev Be-200, το οποίο συνέβαλε και συμβάλλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση των πυρκαγιών, ενώ συζήτησαν το ενδεχόμενο παροχής επιπλέον βοήθειας σε αεροπορικά μέσα.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξέφρασε τη συμπαράσταση προς την Ελλάδα και εκ μέρους του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν και επανέλαβε την πρόσκληση να επισκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Ρωσία. Ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση και αναμένεται πριν το τέλος του έτους.
Η συνεργασία για την καταπολέμηση του κορωνοϊού ήταν επίσης ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκαν οι δύο πρωθυπουργοί, όπως και στην αύξηση των αεροπορικών πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν στις 5 Μαΐου.
Τέλος, οι κύριοι Μητσοτάκης και Μισούστιν αναφέρθηκαν και στην τόνωση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών που αποφέρει ήδη σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.