Εκκενώνονται το χωριό των Βασιλικών, το Ψαροπούλι, οι Παπάδες και οι Μηλιές, καθώς το βορινό μέτωπο της πυρκαγιάς μαίνεται ανεξέλεγκτο. Ταυτόχρονα στο μέτωπο του Βουτά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς έδωσε εντολη για εκκένωση των οικισμών Γαλατσάδες και Καματριάδες.
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη, δεν υπάρχει εντολή εκκένωσης της Ιστιαίας.
Ο αντιτπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Εύβοια έμεινε ξεκρέμαστη από εναέρια μέσα τις προηγούμενες κρίσιμες μέρες. Το σημαντικότερο είναι ότι είπε πως το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα 3:28) δεν πετά κανένα αεροπλάνο στο μέτωπο του Προκοπίου και προς τον Ευβοϊκό.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγη ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε λόγο για ενισχυμένα πτητικά μέσα στην Εύβοια!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.