Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς μπέρδεψε το ποδόσφαιρο με το καράτε στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Χιλή για τα προημιτελικά του Copa America.Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν των Χιλιανών με 1-0 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο.
Συγκεκριμένα, στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους, ο επιθετικός της Σίτι έριξε μια απίστευτη καρατιά στο πρόσωπο του Μένα (σ.σ. τελικά τον βρήκε στον ώμο) κι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.
https://youtu.be/BWFaoJFFqcI

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.