Το μήνυμα του πρώην Δημάρχου Λαμιέων και νυν επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Λαμιέων, Νίκου Σταυρογιάννη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων:
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους εσάς, τις μαθήτριες και τους μαθητές, που ξεκινάτε τη δοκιμασία για την είσοδό σας στο κόσμο της γνώσης για ένα καλύτερο “αύριο”.
Χρειάζεστε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία σ’ αυτή την απαιτητική διαδικασία που φέτος γίνεται ακόμη πιο δύσκολη μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας.
Ας έχετε πάντα στο μυαλό σας πως βρίσκεστε σε ένα από τα πολλά σταυροδρόμια μιας υπέροχης διαδρομής, της ενήλικης ζωής σας!
Με πίστη στις δυνάμεις σας, θα τα καταφέρετε, όποιο δρόμο και αν τελικά ακολουθήσετε.
Καλή δύναμη!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.