Η Χέδερ Σμίθ δέχθηκε μια σοβαρή επίθεση για μια θέση πάρκινγκ έξω από το κατάστημά της.
Το βίντεο από το κύκλωμα παρακολούθησης του χώρου εμφανίζει το πάρκινγκ έξω από την επιχείρηση. Κάποια στιγμή η Χέδερ είχε μια διαφωνία με έναν νεαρό για το που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Το βίντεο δείχνει την χέδερ να τραβά τον νεαρό έξω από το κατάστημα προς το αυτοκίνητό του. Κάποια στιγμή η Χέδερ πάει να του ρίξει μπουνιά χωρίς να τα καταφέρνει και ως απάντηση ο νεαρός την χτυπάει με μπουνιά στο σαγόνι και την ρίχνει κάτω. Η Χέδερ παραμένει πεσμένη στο έδαφος, όταν ο συνέταιρός της, Κίθ, βγαίνει έξω για να ζητήσει εξηγήσεις από τον νεαρό.
Ωστόσο, ούτε εκείνος καταφέρνει να κάνει κάτι. Η Χέδερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως από το χτύπημα είχε σπάσει το σαγόνι της.
Δείτε το βίντεο:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.