Λαμία: Επικίνδυνη λακούβα στο κέντρο της πόλης / Άμεση επισκευή πριν γίνει το κακό ζητούν οδηγοί και περίοικοι

Lamianow.gr
1 Min Read
Την απόγνωσή τους εκφράζουν κάτοικοι και οδηγοί που κινούνται στην πλατεία Λαού στο σημείο της 1ης παρόδου που οδηγεί στην οδό Ησαϊα, για την επικίνδυνη λακούβα που έχει ανοίξει στο δρόμο και αποτελεί κίνδυνο.
Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοκίνητα που διέρχονται πέφτουν μέσα κινδυνεύοντας παράλληλα να καταλήξουν στις τζαμαρίες των παρακείμενων γραφείων και καταστημάτων.
Παρά την επικινδυνότητα και τις επανειλημμένες εκκλήσεις των περίοικων αλλά και των οδηγών που διέρχονται από το σημείο, δεν έχουν γίνει ακόμη οι απαραίτητες εργασίες επισκευής του δρόμου για να σταματήσουν να κινδυνεύουν όχι μόνο οχήματα αλλά και ανθρώπινες ζωές.
Δείτε εικόνες από το σημείο
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *