Πανέτοιμος για τη μονομαχία του με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Γερμανό (Νο6) με στόχο να γράψει ιστορία, παίρνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του την πρόκριση στον τελικό ενός Grand Slam.
Πριν από λίγο οι διοργανωτές ανακοίνωσαν κι επίσημα τις ώρες των δύο ημιτελικών του γαλλικού γκραν σλαμ, όπου εκτός από τη μάχη του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ δεσπόζει η «τιτανομαχία» ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζοκοβιτς.
Ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ θα μπουν πρώτοι στο κορτ, καθώς η μονομαχία τους θα αρχίσει στις 15.50. Τηλεοπτικά ο αγώνας του «Στεφ» θα καλυφθεί από την ΕΡΤ1 και από το Eurosport 1.
Όσον αφορά στον δεύτερο ημιτελικό, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι, όπως προαναφέραμε ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 του κόσμου) και ο Ράφα Ναδάλ (Νο3 του ταμπλό) θα ξεκινήσει μετά τις 18:30 (σ.σ.: η ακριβής έναρξη του ματς θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αναμέτρησης του πρώτου ζευγαριού). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.