Ο 40χρονος είχε μπει για να εμβολιαστεί και την ώρα που ο νοσηλευτής είχε σχεδόν τελειώσει με τη διαδικασία, παρατήρησε ότι έλειπαν μπουκαλάκια
Ενα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου, στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου. Ενας 40χρονος προσπάθησε να κλέψει δυο μπουκάλια με το εμβόλιο της Pfizer. Ο νοσηλευτής που του έκανε το εμβόλιο, τον είδε να τα αρπάζει με αποτέλεσμα ο άνδρας να οδηγηθεί στην εισαγγελία, με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής,
Ο 40χρονος είχε μπει για να εμβολιαστεί και την ώρα που ο νοσηλευτής είχε σχεδόν τελειώσει με τη διαδικασία, παρατήρησε ότι έλειπαν μπουκαλάκια και του ζήτησε τα φιαλίδια, τα οποία και επέστρεψε ο άνδρας.
Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες, για χρήστη ναρκωτικών ο οποίος έχει συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν και είναι γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις με μικροποσότητες και χρήση ναρκωτικών
ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.