Στοιχεία για τις αίθριες συναθροίσεις – πορείες που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια από 28 Φεβρουαρίου έως 30 Μαΐου 2021 δίνει η ΕΛ.ΑΣ.
Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνονται αναλυτικά στοιχεία για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη επικράτεια για το χρονικό διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως 30 Μαΐου 2021 και συγκεκριμένα, ανά 90, 60, 30 και 7 ημέρες.
Συνολικά, το παραπάνω διάστημα πραγματοποιήθηκαν 1.936 συγκεντρώσεις.
Από τη μελέτη των στοιχείων προκύπτει ότι, από το σύνολο των συναθροίσεων που πραγματοποιήθηκαν στην επικράτεια, μόλις στο 9,9% των περιπτώσεων πραγματοποιήθηκε διακοπή της κυκλοφορίας.
Ακολουθεί πίνακας με τα αναλυτικά στοιχεία:

in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.