Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    trakter 4 | Lamianow.gr
    Στα μπλόκα στον Ε65 οι αγρότες της Καρδίτσας, τρακτέρ έφτασαν στη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης στον δρόμο προς το «Μακεδονία»
    kairos 3 | Lamianow.gr
    Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα πλήττει τη χώρα η κακοκαιρία Byron, οι κόκκινες περιοχές
    troxospito | Lamianow.gr
    Πλημμύρες και στη Φοινικούντα: Υπερχείλισε ποτάμι, παρασύρθηκε τροχόσπιτο
    kinisi | Lamianow.gr
    Θεσσαλονίκη: Νταλίκα κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Αθηνών – Θεσσαλονίκης
    plimmires 2 | Lamianow.gr
    Γιατί τα φρεάτια έσκασαν και έγιναν «συντριβάνια» -Ο Κολυδάς εξηγεί τι συμβαίνει, απίστευτα βίντεο με πίδακες νερού
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
    6758077 221213 | Lamianow.gr
    Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή και 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Είχαν “ρημάξει” τους μετασχηματιστές – Άνω των 75.000 ευρώ η ζημιά!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχαν “ρημάξει” τους μετασχηματιστές – Άνω των 75.000 ευρώ η ζημιά!

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Μάι 31, 2021 @ 8:10
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές – φθορές μετασχηματιστών του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε περιοχές της Εύβοιας (Μαντούδι, Λουκίσια, Νέα Αρτάκη & Ψαχνά).

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Για τις εξιχνιάσεις των ανωτέρω υποθέσεων, ήταν σημαντική η συμβολή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις ανωτέρω κλοπές διέπραξε πολυμελής εγκληματική ομάδα, το χρονικό διάστημα από αρχές του 2020 έως 16-07-2020, η οποία αποτελούνταν από έξι (6) τουλάχιστον ημεδαπούς και σαράντα (40) αλλοδαπούς.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, φθορά, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παρακώληση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, είχαν ως ορμητήριο την περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής, δρούσαν για λογαριασμό ολόκληρης της οργάνωσης εναλλασσόμενα σε μικρότερες ομάδες τουλάχιστον τριών (3) ατόμων, η σύνθεση των οποίων δεν ήταν πάντα σταθερή ενώ πριν από την πραγματοποίηση των παράνομων ενεργειών τους, κατόπτευαν την περιοχή πολύ προσεκτικά και για τη μεταξύ τους επικοινωνία χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις που ανήκαν σε ανύπαρκτα πρόσωπα.

Γίνεται μνεία ότι η συνολική ζημιά που έχει υποστεί ο Οργανισμός, (καθώς και οι καταναλωτές αυτού), ανέρχεται στις (75.000) ευρώ, ενώ το χρηματικό όφελος – κέρδος που αποκόμισαν οι δράστες, από την πώληση του αφαιρεθέντος από τους μετασχηματιστές χαλκού, υπερβαίνει τις (20.000) ευρώ.

Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα είχε αποδομηθεί τον Ιούλιο του 2020 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου και διακριβώθηκε η εμπλοκή τους σε σωρεία παρόμοιων αδικημάτων, σε περιοχές των Νομών Αττικής, Ευβοίας, Βοιωτίας και Αργολίδας.

Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΚΑΣΤΑΝΑΣ

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article inCollage 20210531 000549322 | Lamianow.gr Η… βραδινή Λάρισα στα πορτοκαλί για την παγκόσμια ημέρα σκλήρυνσης κατά πλάκας! (Φωτό – ρεπορτάζ)
Next Article Point Blur May302021 145511 | Lamianow.gr Λαμία : “Γύρω – γύρω όλοι” αστυνομίας – αντιεξουσιαστών έξω από το Νοσοκομείο Λαμίας (φωτό)
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 12°
91%
4 km/h
Πα
14 °C
Σα
14 °C
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Τρ
15 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

roditsa | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στον Ξηριά στη Ροδίτσα – Κλειστός και ο κόμβος της Οινόης στο ρεύμα προς Λαμία

plimmires 3 | Lamianow.gr
TOP STORIESΕΥΒΟΙΑ

Η κακοκαιρία Byron σφυροκοπά την Εύβοια: «Θάφτηκαν» στη λάσπη χωριά, φούσκωσαν ποτάμια – Προβλήματα και στη Χαλκίδα

vroxes lamianow | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτη ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία για ακραία καιρικά φαινόμενα στη Φθιώτιδα

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης