Σύμφωνα με το περιοδικό «Χάι», το σπίτι πωλήθηκε αντί 140.000 ευρώ, πρόκειται όμως για ένα σπίτι που χρειάζεται αρκετές επιδιορθώσεις.
Πλέον ο κήπος του έχει μαραζώσει, ενώ φύλλα και κλαδιά γεμίζουν τους χώρους μαζί με κάποια μπάζα από τον μισογκρεμισμένο φράχτη.
Αυτή η εικόνα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το περιοδικό Χάι, προκαλεί θλίψη στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν πιστεύουν πως ένα τέτοιο σπίτι αφέθηκε στο έλεος του χρόνου.
Πάντως, ο νέος ιδιοκτήτης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και σκοπεύει να επαναφέρει την παλιά του αίγλη, μετατρέποντας το ξανά σε ένα πραγματικό στολίδι για τον οικισμό.
Σημειώνεται ότι το σπίτι δεν είχε κληρονομήσει ο γιος του ηθοποιού Γιάννης Παπαμιχαήλ, αλλά ο αγαπημένος του ανιψιός και τα αδέλφια του.
Το σπίτι αυτό των 80 περίπου τ.μ., που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 250τ.μ, και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 θέση πάρκινγκ, αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον επίγειο παράδεισο του ηθοποιού. Εκεί άλλωστε, είχαν φιλοξενηθεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Σύμφωνα με το περιοδικό, ακόμη και το τελευταίο του βράδυ πριν τον προδώσει η καρδιά του, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε καλέσει μερικούς φίλους του, έχοντας δίπλα του την τότε σύντροφο του Νάντια Μουρούζη.
tlife.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.