Στην εντατική του Τζανείου 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca
Στην εντατική του Τζανείου Νοσοκομείου στον Πειραιά νοσηλεύεται μια 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο με εγκεφαλική αιμορραγία. Η ίδια είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca.
Όπως αναφέρεται, δεν πρόκειται για θρόμβωση αλλά για εγκεφαλική αιμορραγία και αναμένεται η επίσημη ενημέρωση αν σχετίζεται με τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η κατάσταση της γυναίκας περιγράφεται ως πολύ δύσκολη και γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κερδίσει τη μάχη η νεαρή γυναίκα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.