Φθιώτιδα : Συγκεντρώθηκε το ποσό για τον μικρό Αλέξανδρο

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα ολόκληρη η Ελλάδα έσκυψε πάνω από τον μικρό Αλέξανδρο από την Μακρακώμη αγκαλιάζοντας τον και δίνοντας του τα εφόδια για μια ζωή με βάδιση. Η τεράστια αγκαλιά που άνοιξε ολόκληρη η χώρα ήταν ικανή μόνο μέσα σε λίγες ώρες να δώσει στον 8 χρόνο και την οικογένεια του την δυνατότητα να ταξιδέψει στην Αμερική ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση που σταδιακά θα του δώσει την βάδιση. Συγκεντρώθηκαν λοιπόν τα 75.000 ευρώ που χρειαζόταν η οικογένεια και αυτό αποτυπώνει για μια ακόμη φορά την ανθρωπιά του Έλληνα σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που πολλές φορές τα πάντα δείχνουν αδύνατα.

Οι γονείς του Αλέξανδρου έγραψαν αυτό το μήνυμα για να ευχαριστήσουν τους εκατοντάδες ανώνυμους υποστηρικτές της προσπάθειας που κάνουν για να στηρίξουν το παιδί τους στον αγώνα του:

“”Είμαστε άνθρωποι, όσο είμαστε συνάνθρωποι” είπε κάποτε ο Γιάννης Ρίτσος. Αυτό αποδείξατε όλοι εσείς, ανώνυμοι και επώνυμοι που σταθήκατε δίπλα στο μικρό μας Αλέξανδρο και σε μας τους γονείς του, δίνοντας μας τη δυνατότητα να μεταβούμε στην Αμερική για τις απαιτούμενες επεμβάσεις αλλά και να εξασφαλίσουμε την αποθεραπεία του παιδιού μας που θα διαρκέσει περίπου 2 χρόνια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρατε, η οποία είναι ήδη αρκετή για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα”.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συνέλαβαν…

Το πρώτο θαύμα έγινε.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *