Αρχικά συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να του επιτεθούν – Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα συγγενείς του 55χρονου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους
Ένταση επικράτησε έξω από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου κατά την προσαγωγή του 55χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 58χρονο κτηνοτρόφο στο Μπιτζιαριανό Πεδιάδος Ηρακλείου, την περασμένη Τρίτη.
Η πρώτη στιγμή έντασης ήταν όταν συγγενείς και φίλοι του θύματος επιχείρησαν να επιτεθούν στον 55χρονο κατά την προσαγωγή του.
Αίσθηση προκάλεσε, επίσης, η στάση του 55χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με το cretalive.gr, βγήκε από το ανακριτικό γραφείο … χαμογελαστός, προκαλόντας με τη στάση του. Την ίδια στιγμή, συγγενικά του πρόσωπα είχαν σχηματίσει ένα κλοιό γύρο του και με υψωμένες τις γροθιές του φώναζαν «Κράτα γερά!».
Μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του, συγγενείς του 55χρονου στράφηκαν εναντίον των τηλεοπτικών συνεργείων, δημοσιογράφων και φωτογράφων, που βρίσκονταν στον χώρο.
Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του 55χρονου έχει ασκηθεί, από τον εισαγγελέα, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.