Ο ιερέας ήθελε να κάνει το καλό και παγιδεύτηκε. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους δράστες…
Θύμα απάτης έπεσε ιερέας στη Θεσσαλονίκη, όταν επιτήδεια, προφασιζόμενη ότι είναι δημοτική υπάλληλος, τον έπεισε τηλεφωνικά να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του συνεργού της το ποσό των 450 ευρώ, το οποίο δήθεν προοριζόταν για τη μεταφορά ανήλικου σε νοσηλευτικό ίδρυμα του εξωτερικού.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν μία 44χρονη κι ένας 43χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.