«Βόμβα» από τη Λάρισα: Θα καταθέσουμε καταγγελία για το ποιος παράγοντας μεγάλης ομάδας έχει τον ΠΑΣ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 2 comments
2 Min Read

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις τόσο από τη μια όσο και από την άλλη πλευρά μεταξύ της Λάρισας και του ΠΑΣ Γιάννινα, με την ΑΕΛ με νέα τοποθέτησή της να αναφέρει πως θα καταθέσει καταγγελία στην ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών των Ηπειρωτών.

Μάλιστα, τα όσα προαναγγέλλει η Λάρισα είναι εξόχως σημαντικά, καθώς αναφέρει στην ουσία πως ο ΠΑΣ είναι στα χέρια ιδιοκτήτη μεγάλης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Λόγω επαγγελματικής υπεραπασχολήσεως του κ. Κούγια στην ειδική ανακρίτρια του νόμου 4022, Πρόεδρο Πρωτοδικών κα Μπάτρη, η οποία χειρίζεται την ανάκριση κατόπιν διαβιβάσεως σε αυτή από τη Εισαγγελία Διαφθοράς, της υποθέσεως σε βαθμό κακουργήματος της εκδόσεως πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων τις οποίες χρησιμοποίησαν διάφοροι καταδικασμένοι για να αποφυλακιστούν, μεταξύ των οποίων και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Energa, Φλώρος, αλλά και λόγω του ότι αύριο Τρίτη 27/4/2021, ο κ. Κούγιας είναι απασχολημένος σε δίκη του συνεταιρισμού παραγωγών γάλακτος Αχαΐας «Πρώτον» στην Πάτρα, η γραπτή καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το σε ποιους μεταβιβάσθηκε το 51% των μετοχών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27/2/2015, θα κατατεθεί το μεσημέρι της 28/4/2021 και σε ώρα που θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί μέσω του επισήμου site της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η καταγγελία θα περιλαμβάνει τα επίσημα συμβόλαια της μεταβιβάσεως των μετοχών, τα ονόματα των από εκείνη την ημερομηνία ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το ποιος υποκρύπτεται πίσω από τους εμφανιζόμενους ως ιδιοκτήτες.

Η μεταβίβαση των μετοχών έγινε εντελώς μυστικά σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών, για να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση της στην κοινωνία των Ιωαννίνων και είχε άμεση σχέση με τα οικονομικά προβλήματα (οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 8.000.000€) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ιδιοκτήτη της, ο οποίος και τις μετοχές μεταβίβασε και υποχείριο ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ κατέληξε, όπως θα αναδειχθεί με λεπτομέρειες στην γραπτή καταγγελία».

in.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments
  • ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΜΑΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Π.Χ. ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΝΗΣΣΑΝ;

  • ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ, ΤΙ ΣΕ ΜΕΛΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ “ΣΤΗ ΦΑΚΑ”, ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΟΣΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
    ΟΜΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ BΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΣΕΙΣ-ΟΜΑΔΑ ΤΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΥΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΥΘΟ, ΚΟΙΝΩΣ “ΤΟ ΧΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΡΔΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ SUPER LEAGUE 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *