Τη Δευτέρα 26 Απριλίου αποφασίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επί της άρσης ή μη της ασυλίας του εκλεγμένου με τη Χρυσή Αυγή, ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού. Ακόμα όμως και αν αρθεί η ασυλία του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκείνος θα συνεχίζει να πληρώνεται, όπως σημείωσε στο OPEN TV, η ανταποκρίτρια από της Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά.AD
Σημειώνεται πως την Πέμπτη 22 Απριλίου η αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εισηγήθηκε την άρση ασυλίας του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και εκλεγμένου ευρωβουλευτή με την Χρυσή Αυγή, Γιάννη Λαγού με ψήφους 22 υπέρ και 2 κατά.
Η τελική απόφαση θα παρθεί από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου. Εάν τελικά αρθεί η ασυλία του Γιάννη Λαγού, τότε θα πρέπει με κάποιο τρόπο αυτός να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ίδιος έχει στο παρελθόν κάνει αντικρουόμενες δηλώσεις για το ζήτημα. Αφενός έχει πει πως θα γυρίσει μόνος του στην Ελλάδα και αφετέρου πως έχει πρόταση για να του χορηγηθεί άσυλο από ξένη χώρα.
ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.