«Η κυβέρνηση εισηγείται να μην ανοίξουν οι διαπεριφεριακές μετακινήσεις για το Πάσχα» τόνισε το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Η κ. Πελώνη μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για διάγγελμα του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ρισκάρουμε μία μεγάλη έξοδο για το Πάσχα με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί.
Η επιτροπή αξιολογηθεί όλα τα στοιχεία και η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις, πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας συνεδριάζει η Επιτροπή των ειδικών ενώ δεν αποκλείεται το απόγευμα να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα για την επιστροφή στην κανονικότητα.
Πιθανό άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων στις 10 Μαϊου
Το άνοιγμα γυμνασίων και δημοτικών, πρόσθεσε η κ. Πελώνη, αποτελούν προτεραιότητα με βάση και το εργαλείο των self test ενώ το ίδιο ισχύει και για το άνοιγμα του τουρισμού και της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.