Ο Lebron νίκησε τον Γιάννη

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
3 Min Read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός στο Cleveland, όμως οι Cavaliers του LeBron πήραν τη νίκη απέναντι στους Milwaukee Bucks.

Κάθε μονομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον LeBron James είναι και μια ξεχωριστή, όμορφη ιστορία. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στο παρκέ της Quicken Loans Arena, με τον “King” να παίρνει τη νίκη (113-104) και τον “Greek Freak” να αποδεικνύει για άλλη μία φορά για ποιο λόγο θεωρείται δικαίως ο franchise player των Bucks.

Ο LeBron έπαιξε 37 λεπτά, σκόραρε 26 πόντους με 9/22 σουτ, κατέβασε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, είδε τον Kevin Love να κάνει αθόρυβη δουλειά (24 πόντοι, 8/14 σουτ, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ), τον Kyrie Irving που είχε γενέθλια να “φλερτάρει” με το triple-double (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ σε 38 λεπτά) και τους JR Smith – Tristan Thompson να δίνουν σημαντικές λύσεις στην επίθεση. Η ομάδα του Cleveland πήρε έτσι την 51η νίκη της σε σύνολο 71 αγώνων, παραμένει στην πρώτη θέση της Ανατολής και συνεχίζει με στόχο να έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους Τελικούς της Περιφέρειας.

Ο Γιάννης, από την άλλη, έπαιξε 39 λεπτά για να σκοράρει 24 πόντους με 11/16 δίποντα και 2/2 βολές, να μαζέψει 6 ριμπάουντ, να μοιράσει 6 ασίστ, να κάνει ένα μπλοκ και δυο λάθη. Ηταν μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος της ομάδας του Milwaukee, αυτός με την περισσότερη ενέργεια και το περισσότερο πείσμα για να πετύχει κάτι καλό. Βλέπετε, οι Bucks δεν κυνηγούν κάτι συγκεκριμένο και οι παίκτες τους αναζητούν κίνητρα. Ο Khris Middleton έμεινε στους εννέα πόντους, αλλά έδωσε 11 ασίστ, ο Bayless είχε 15 με 3/4 τρίποντα και ο John Henson πρόσθεσε 12 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο.

Οι Cavaliers έφτασαν στη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Πήραν από νωρίς το προβάδισμα, είδαν τους Bucks να τους απειλούν στη δεύτερη περίοδο, άφησαν το σκορ να πάει ψηλά, όμως στο τέλος κράτησαν μια απόσταση ασφαλείας και δεν προβληματίστηκαν υπερβολικά. Η αλήθεια πάντως είναι πως η παρέα του Γιάννη μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, όμως ένα μικρό “νεκρό” διάστημα στο ξεκίνημα του τέταρτου δωδεκαλέπτου την άφησε αρκετά πίσω και δεν της επέτρεψε να βάλει στο τέλος μπελάδες στα κεφάλια των γηπεδούχων.

Διαβάστε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

πηγη

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *