Η άτυχη 25χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γαύδο, σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μάλιστα της έμενε να περάσει ένα μάθημα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη είχε πάει στη Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες, στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί.
Για την ανάσυρση της σορού της από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση, με τη συμμετοχή του Λιμενικού που πήγε στο σημείο από τη θάλασσα και πυροσβέστες. Χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια καθώς ο γκρεμός είναι πολύ απότομος και το αυτοκίνητο έπεσε σε απόσταση πολλών μέτρων από τον δρόμο.
Η σορός της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι και με το ΕΓ/ΟΓ «Σαμαριά» μεταφέρθηκε στη Χώρα Σφακίων και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων.
Παράλληλα, περίπου στις 14:00 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάγεται από το Ρέθυμνο και ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ βρισκόταν εκτός κινδύνου.
Πηγή: flashnews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.