Λαμία : Τα νέα κρούσματα σε ελέγχους στη Λαμία, στο Σταυρό και σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Πραγματοποιήθηκαν και σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, rapid tests στην οδό Φιλίας, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και συγκεκριμένα μέσα σε κτίριο της ΠΕΛ λόγω των ισχυρών ανέμων.

Από τους ελέγχους προέκυψαν νέα κρούσματα κορονοϊού που έγιναν σήμερα στη Λαμία από κλιμάκια του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην οδό Φιλίας έγιναν 255 τεστ και βρέθηκαν 9 κρούσματα. Από αυτά, τα 5 αφορούσαν επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και τα υπόλοιπα δεν ανέφεραν επαφές.

Στην Λαϊκή Αγορά του Σταυρού έγιναν 112 δειγματοληψίες όπου δεν βρέθηκε κανένα θετικό, όπως και στα Αστικά ΚΤΕΛ σε 48 δειγματοληψίες.

Επιπρόσθετα σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ Λαμίας έγιναν 154 τεστ και βρέθηκε 1 θετικό. Η δειγματοληψία στο εργοστάσιο έγινε με πρωτοβουλία της διεύθυνσης και ήταν επαναληπτική για όλο το προσωπικό.

Υπήρξε μάλιστα επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας με επικεφαλής την Πρόεδρο Σοφία Ανεστοπούλου που ενημερώθηκε για τις ενέργειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας στους χώρους εργασίας.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *