Τη φωτογραφία ανέβασε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη
Μετά το σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του που είχε υποστεί ζημιά από το τροχαίο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε νικητής στο σπίτι του.
Όλα πήγαν καλά μετά το πολύωρο χειρουργείο και ο παρουσιαστής σήμερα επέστρεψε σπίτι με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη που όλο αυτόν τον καιρό δεν φεύγει κυριολεκτικά ούτε λεπτό από το πλευρό του.
Η Εβελίνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της στο σαλόνι του σπιτιού τους να κάνει το σήμα της νίκης και έγραψε στο προφίλ της στο facebook πόσο χαρούμενη είναι με το αποτέλεσμα.
«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ! Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά! Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά» έγραψε η σύζυγος του Κωνσταντίνου χαρούμενη μετά το χειρουργείο που έφερε τον Κωνσταντίνο ένα ακόμα βήμα προς την ίασή του.
Δείτε την ανάρτηση:
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.