Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    w22 85227supermarketproiontakatanalotes700 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται το ράλι τιμών στα τρόφιμα: Πρωταθλητές με αυξήσεις έως 93%, ψάρια και θαλασσινά
    nosokomeio paidaki | Lamianow.gr
    Γρίπη: Ανησυχία των παιδιάτρων για το απότομο κρύο και τον συνδυασμό Covid – RSV
    tsipras | Lamianow.gr
    Μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα μετά τον… εξώστη: Η απάντηση Φάμελλου από την Βουλή και τα επόμενα βήματα
    opekepe | Lamianow.gr
    Μύλος στην εξεταστική με την κατάθεση Μαγειρία: Οι καβγάδες με την Κωνσταντοπούλου, τα δελτία του Τζόκερ και η Ferrari από τη… μαμά του
    plimmires 1 | Lamianow.gr
    Πλημμυρισμένα σπίτια και εγκλωβισμένοι στη Νέα Πέραμο από την κακοκαιρία, προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου, 112 στα Τρίκαλα
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
    6758077 221213 | Lamianow.gr
    Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή και 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Φθιώτιδος Συμεών: «Το ματωμένο Ευαγγέλιο έχει πάνω του γραμμένη την λέξη Ελλάδα» – (Φωτό & Βίντεο)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Φθιώτιδος Συμεών: «Το ματωμένο Ευαγγέλιο έχει πάνω του γραμμένη την λέξη Ελλάδα» – (Φωτό & Βίντεο)

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Μαρ 25, 2021 @ 17:03
1 Σχόλιο
Share
10 Min Read
SHARE

Σε πανηγυρικό κλίμα και με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας εορτάσθηκε σήμερα η διπλή Εορτή της πίστης και της πατρίδος στην καρδιά της Ρούμελης, την ηρωοτόκο Λαμία.

          Στον Εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, στην καθέδρα της Μητροπόλεως,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ετέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, εναποθέτοντας πάνω στην Αγία Τράπεζα και βαστώντας ενίοτε αγιαστικά στο χέρι του, αντίγραφο του αιματοβαμμένου Ευαγγελίου του μάρτυρα της πίστεως και ήρωα της πατρίδος, Επισκόπου Σαλώνων Ησαΐα, ο οποίος έχυσε το αίμα του στην Χαλκωμάτα, στους πρόποδες της Μονής Δαμάστας κατά την Επανάσταση του 1821.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

          Κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιεροδιακόνου π. Ηρωδίωνος Ρίζου, δίδοντας έτι περισσότερο πανηγυρικό κλίμα σε αυτή την τόσο σπουδαία και ιστορική ημέρα.51001774720 8dff18f517 k | Lamianow.gr

          Ο π. Ηρωδίων στον λόγο του συσχέτισε την εν ελευθερία απόκριση της Παναγίας στο θέλημα του Θεού, με την απόκριση ενός εκάστου των προσερχομένων στην ιερωσύνη, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι νεομάρτυρες της πίστεως και οι ήρωες της πατρίδος,  αποτελούν αγιασμένες μορφές – οδοδείκτες για τους σύγχρονους ιερείς, οι οποίοι καλούνται και σήμερα σε μαρτυρία πίστεως.

          Κλείνοντας τον λόγο του ο π. Ηρωδίων ευχαρίστησε υιικώς τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών, τον και πνευματικό του Πατέρα και καθοδηγητή για την σπάνια  αγάπη του, αλλά και την έμπνευση, την οποία παρέχει σ’ αυτή την νέα ιερατική του πορεία και ζωή.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

 

          Ο Σεβασμιώτατος αντιφωνώντας τον λόγο του π. Ηρωδίωνος, τον συμβούλεψε ότι αν θέλει να είναι μιμητής των Αγίων μαρτύρων της πίστεως  και των ενδόξων ηρώων της πατρίδος, καθημερινά να αντλεί δύναμη και έμπνευση για την διακονία του από όλες αυτές τις αγιασμένες μορφές που εμνημόνευσε κατά τους λόγους τόσο από την εις διάκονον, όσο και από την εις πρεσβύτερον χειροτονία του.

          Ο Σεβασμιώτατος απένειμε στον π. Ηρωδίωνα και το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου της Φθιωτικής Εκκλησίας.

          Προ της απολύσεως, ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελος Ανθόπουλος ανέγνωσε το μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την συμπλήρωση διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821.

          Ακολούθως και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τελέσθηκε η Πανηγυρική Δοξολογία, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Οικονόμου, του Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Γεωργίου Κοτρωνιά, ως εκπροσώπου της Βουλής των Ελλήνων, των Βουλευτών του Νομού Φθιώτιδος, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, του Δημάρχου Λαμιέων και σύσσωμης της στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου.

          Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος με εμφανή τη συγκίνηση, ευχήθηκε για την ημέρα της διπλής εορτής και της ιστορικής αυτής επετείου, η οποία εορτάζεται σε πρωτόγνωρες συνθήκες και καταστάσεις και απευθύνθηκε σε όλους τους πιστούς, οι οποίοι μένουν με υπομονή και καρτερία στο σπίτι.  Με δάκρυα στα μάτια απέστειλε τις πατρικές του ευχές και σε όλους εκείνους τους δοκιμαζομένους αδελφούς ασθενείς που βρίσκονται στα νοσοκομεία και στο κρεβάτι του πόνου και χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Aδελφοί μου αγαπημένοι και ιδιαίτερα όλοι εσείς, που βρίσκεστε στο σπίτι τούτες τις μέρες του εγκλεισμού, που η καρδιά σας είναι εδώ, που μπορεί τα καθίσματα του Ναού και των Ναών να  είναι άδεια αλλά είναι γεμάτα με την παρουσία σας και τα χαρτάκια, με τα οποία μνημονεύουν ιερείς τα ονόματά σας στην Αγία Πρόθεση, πάνω στην Αγία Τράπεζα είναι γεμάτα με σας, με τις οικογένειές σας, με τον βιό σας, με τις αγωνίες σας, με τις ασθένειες, αλλά και με τα όνειρα και τα οράματα, γιατί αυτή η μέρα δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης, δεν είναι μόνο ημέρα θύμησης,  αλλά είναι μέρα οραματισμού,  είναι μέρα που το βλέμμα μας καλείται να στραφεί στο μέλλον και πάντοτε ο λαός μας έστρεφε το βλέμμα του στο μέλλον μέσα από  αίμα και δάκρυα,  μέσα από δυσκολίες και δοκιμασίες. Και σήμερα βρισκόμαστε σε δοκιμασία και δυσκολία, στην δοκιμασία της πανδημίας, και σήμερα έχουμε αποχαιρετήσει χιλιάδες αδελφούς μας για την αιωνιότητα μέσα από αυτήν την ασύμμετρη απειλή του κορωνοϊού και σήμερα υπάρχουν αδερφοί μας και τούτη την ώρα – και τους στέλνω τις πατρικές μου ευχές και ευλογίες – που βρίσκονται στα κρεβάτια του νοσοκομείου αλλά και στην κλίνη της ασθένειας και παρηγορούνται από τη φωνή του Θεού και από την αγάπη της Εκκλησίας. Και σήμερα όμως αξίζει και πρέπει και έχουμε χρέος να κοιτάξουμε μπροστά ενωμένοι και αγαπημένοι και να οραματιστούμε το αύριο».

Κρατώντας το αιματοβαμμένο Ευαγγέλιο στο χέρι ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε:

 «Το Ευαγγέλιο που κρατώ στα χέρια μου, αυτό το μικρό Ευαγγέλιο, είναι το αντίγραφο του Ευαγγελίου, το οποίο είχε πάνω στην καρδιά του, πάνω στον κόρφο του ο Σαλώνων Ησαΐας, όταν εφονεύθη στην Χαλκωμάτα, εδώ στα Άγια μέρη της Ρούμελης. Φυλάσσεται το πρωτότυπο στην Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά στο Δίστομο της Βοιωτίας και σήμερα θέλησα να λειτουργήσω με αυτό το Ευαγγέλιο που είναι βαμμένο με το αίμα Ηρώων και Μαρτύρων, οι οποίοι αγωνίστηκαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. 

51070261593 e1d2b10d70 o | Lamianow.gr 51070260643 6bfd241382 o | Lamianow.gr

Εύχομαι αυτό το ματωμένο Ευαγγέλιο να ευλογεί όλους τους πονεμένους ανθρώπους, εύχομαι αυτό το ματωμένο Ευαγγέλιο να εμπνέει τους Έλληνες του σήμερα και κυρίως τους Έλληνες του αύριο,  εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτό το ματωμένο Ευαγγέλιο που έχει πάνω του γραμμένη τη λέξη Ελλάδα να εμπνέει τα παιδιά του αύριο και την πατρίδα του αύριο. Δεν μπορούμε να πορευτούμε δίχως αυτό. Όσοι  θέλησαν ή πρότειναν κάτι τέτοιο έπεσαν στα βράχια και έσπασαν τα μούτρα τους και έμειναν στο περιθώριο της ιστορίας. Και γιατί δεν μπορούμε; Γιατί  αυτό το Ευαγγέλιο είναι το Ευαγγέλιο της ειρήνης, είναι το Ευαγγέλιο της αγάπης, είναι το Ευαγγέλιο της δικαιοσύνης, είναι το Ευαγγέλιο που συγχωρεί, είναι το Ευαγγέλιο που ξέρει να διαλέγεται, είναι το Ευαγγέλιο που ξέρει να υπερβαίνει, είναι το Ευαγγέλιο της πραότητος, είναι το Ευαγγέλιο της καλοσύνης, δεν είναι το Ευαγγέλιο του επεκτατισμού, δεν είναι το Ευαγγέλιο της αλλοφροσύνης, δεν είναι το Ευαγγέλιο της κερδοφορίας, δεν είναι το Ευαγγέλιο της πλεονεξίας, είναι το Ευαγγέλιο της ισότητας και το Ευαγγέλιο της ανάπτυξης, είναι το Ευαγγέλιο της αληθινής και όντως ζωής.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΑΜΙΑ 2021 84 | Lamianow.gr

Αυτό το Ευαγγέλιο εύχομαι να ευλογεί όλους σας και να μας αξιώνει ο Θεός, έστω κι αν φέτος δεν γιορτάσαμε όπως θα θέλαμε την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση,  να τη γιορτάζουμε κάθε χρόνο και του χρόνου και του παραχρόνου και όσο θα έχουμε μάτια και ζωή και θα είμαστε πολίτες αυτού του τόπου και αυτής της πατρίδας μέχρι να βρεθούμε στην ουράνια πατρίδα». 

 

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών αποστέλλοντας για ακόμη μία φορά ένα μήνυμα ενότητος προς πάσα κατεύθυνση ανέφερε: 

«Με αυτό το Ευαγγέλιο λοιπόν ευλογώ τους άρχοντες μας, ευλογώ στο αξιωματικούς μας ευλογώ όλους σας ανεξαιρέτως, και με αυτό το Ευαγγέλιο σήμερα, θα μου επιτρέψετε, γιατί αυτό αισθάνεται η καρδιά μου ως Επίσκοπος και Πατέρας και Ποιμένας μιας οικογένειας, της Φθιώτιδας, μετά το πέρας των επισήμων εκδηλώσεων, η καρδιά μου δεν αντέχει να μην λάβει το Ευαγγέλιο στα χέρια και το λείψανο του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού, για να μεταβώ σήμερα στη Μαλεσίνα, στο Κοιμητήριο της Μαλεσίνας, μέσα στην πόλη, που αποχαιρέτησε δεκάδες αδελφούς μας, που είναι βυθισμένη στο πένθος. Εμείς μπορεί να έχουμε γιορτή, αλλά πενθούμε συγχρόνως, γιατί έχουμε αποχαιρετήσει αδερφούς μας πολλούς. Θα βρίσκομαι στη Λοκρίδα σήμερα του Ευαγγελισμού και αύριο, κοντά σου πονεμένους και θλιμμένους αδελφούς μου, και στο Καλαπόδι πού και εκεί έφυγαν τέσσερις συνάνθρωποί μας, για να στείλουμε το μήνυμα της παρηγορίας και της αγάπης και πάνω από όλα της ενότητας, διότι μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και την υγειονομική κρίση και την οποιαδήποτε άλλη κρίση. Να είστε ευλογημένοι».

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΑΜΙΑ 2021 74 | Lamianow.gr

Τέλος τον Πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε η MeD Διευθύντρια του 3ουΔημοτικού Σχολείου Λαμίας και παραγωγός του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Αναστασία Ευαγγελοπούλου- Τσελή.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος και οι επίσημοι, τηρουμένων των μέτρων προστασίας, μετέβη στο κενοτάφιο του Αθανασίου Διάκου στα γραφικά στενά της πόλεως, όπου ετέλεσε γονυπετής επιμνημόσυνη δέηση καταθέτοντας συγχρόνως και την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας στον Εθνοϊερομάρτυρα, Αθανάσιο Διάκο και όλους τους ήρωες κληρικούς και λαϊκούς της λεβεντογέννας Ρούμελης.51070259323 74274a479d k | Lamianow.gr

Στην συνέχεια, στον Ανδριάντα του Αθανασίου Διάκου στην ομώνυμη πλατεία της πόλεως, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνων, υπό τον ήχο του Εθνικού μας Ύμνου.

φωτογραφίες : Δημήτριος Ανάγνου

ΛΙΛΙΑΝ

TAGGED:ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣΥΜΕΩΝΦΘΙΩΤΙΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article lamia ar | Lamianow.gr Νέα απώλεια για την περιοχή της Μαλεσίνας! 14ο θύμα ένας 72χρονος
Next Article astynomia bradi | Lamianow.gr Λαμία : Κατέληξε με χειροπέδες για κλοπή σε αποθήκη
1 Σχόλιο
  • Ο/Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ λέει:
    Μαρ 25, 2021 @ 22:25 στις 10:25 μμ - 25/03/2021

    Σεβασμιώτατε, αναφέρατε τον Επίσκοπο Σαλώνων Ησαϊα τον Εθνεγέρτη Επίσκοπο της Ανατολικής Ρούμελης, γνωρίζετε για το μνημείο της μάχης στην Χαλκωμάτα που θυσιάστηκε, ο συνάδελφος σας Αρχιερέας? Έχετε πάει? Είναι εγκαταλελειμμένο εδώ & πολλές δεκαετίες από το 1902 που κατασκευάσθηκε, δεν έχει «μπει» πετραδάκι επιπλέον… ωραίες & συγκινητικές οι αναφορές, αλλά πράξεις δεν βλέπουμε. Προηγείται το μνημείο στην Χαλκωμάτα από το Εκκλ/κο Μουσείο. Αφήστε ότι θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων αν υποχρεώσετε τους Ι.Ν, να σας παραδώσουν ιερά κειμήλια…

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 12°
91%
4 km/h
Πα
14 °C
Σα
14 °C
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Τρ
15 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

plimmires 3 | Lamianow.gr
TOP STORIESΕΥΒΟΙΑ

Η κακοκαιρία Byron σφυροκοπά την Εύβοια: «Θάφτηκαν» στη λάσπη χωριά, φούσκωσαν ποτάμια – Προβλήματα και στη Χαλκίδα

vroxes lamianow | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτη ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία για ακραία καιρικά φαινόμενα στη Φθιώτιδα

geleios 4 660x330 1 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης: «Το Όνειρο ενός Γελοίου» του Φ. Ντοστογιέφσκι στο 26ο Φεστιβάλ για Σολίστες & Πρωταγωνιστές

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης