Ένα εξοργιστικό περιστατικό έγινε σήμερα το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους. Σύζυγος αστυνομικού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι μάλιστα την ξυλοκόπησαν γιατί ο σύζυγός της είναι ένστολος!
Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό ο αστυνομικός που υπηρετεί στην διεύθυνση αλλοδαπών είχε στοχοποιηθεί από αγνώστους μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του. Μάλιστα άφηναν και απειλητικά σημειώματα.

Σήμερα, η σύζυγος του αστυνομικού ανυποψίαστη βγήκε από το σπίτι της αλλά δυστυχώς της την είχαν στημένη. Άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι η σύζυγος του αστυνομικού και μάλιστα ένας από τους άνανδρους της επιτέθηκε με χαστούκια!
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.