Ο Λιούις Χάμιλτον θα βρίσκεται στην πρώτη σειρά εκκίνησης για το Grand Prix της Αυστραλίας, με το οποίο θα ανοίξει αύριο, στη Μελβούρνη, η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.
Ο Βρετανός κάτοχος του τίτλου και πιλότος της Mercedes έκανε τον καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά, ενώ τον ακολούθησαν ο Γερμανός Νίκο Ρόζμπεργκ, επίσης της Mercedes και ο Γερμανός, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari.
Αναλυτικά η πρώτη οκτάδα στην αυριανή εκκίνηση:
Λιούις Χάμιλτον Βρετανία-Mercedes 1:23.837
Νίκο Ρόσμπεργκ Γερμανία-Mercedes 1:24.197
Σεμπάστιαν Φέτελ Γερμανία-Ferrari 1:24.675
Κίμι Ραϊκόνεν Φινλανδία-Ferrari 1:25.033
Μαξ Φερστάπεν Ολλανδία-Toro Rosso 1:25.434
Φελίπε Μάσα Βραζιλία-Williams 1:25.458
Κάρλος Σάινθ Ισπανία-Toro Rosso 1:25.582
Ντάνιελ Ρικιάρντο Αυστραλία-Red Bull 1:25.589

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.