Καταγγελίες από δυο αθλήτριες στην Αττική – Προφυλακίστηκε ο 74χρονος ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος κολυμβητικού ομίλου
Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015.
Τα δύο κοριτσάκια ηλικίας 17 ετών σήμερα, πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα το κατώφλι της ΓΑΔΑ ανέβηκαν στα γραφεία του 8ου ορόφου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και κατήγγειλαν όσα εφιαλτικά βίωναν από τον συγκεκριμένο παράγοντα ηλικίας 74 ετών σήμερα.
Μάλιστα εκτός από τις φρικτές περιγραφές, είπαν στους έμπειρους αξιωματικούς και τους ψυχολόγους ότι πήραν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.
Οι αστυνομικοί μετά από ένταλμα έκαναν έφοδο σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες ενώ κατέσχεσαν και πορνογραφικό υλικό.
Ο ηλικιωμένος που εκτός από ιδρυτικό μέλος του συγκεκριμένου ομίλου ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.