Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την πόλη της Λαμίας και τις γύρω περιοχές στις 14.57.51 μ.μ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωοδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είναι 5.2 ρίχτερ 17 χμλ ΔΝΔ της Ελασσόνας. Πιθανότατα πρόκειται για μετασεισμό από το ρήγμα που έδωσε τους ισχυρούς σεισμούς στην Ελασσόνα και τον Τύρναβο τις προηγούμενες μέρες.

Το εστιακό του βάθος ήταν 2,9 χιλιόμετρα (πολύ επιφανειακός) και το επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της Ελασσόνας. Ακολούθησαν λίγα λεπτά αργότερα σεισμοί 3,7, 3,6 και 3,9 ρίχτερ με το ίδιο επίκεντρο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.