Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests)για κορονοϊό μέσα από αυτοκίνητο (drive through), στην είσοδο του Πάρκου του Λαού στη Στυλίδα, σε συνεργασία του Δήμου Στυλίδας με τον Ε.Ο.Δ.Υ. Φθιώτιδας.
Από τα 144 rapid tests που έγιναν, μόνο ένα ήταν θετικό και ήδη έχουν γίνει οι προβλεπόμενες γι’ αυτή την περίπτωση ενέργειες από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.