Ολ.Λαμίας: “Επένδυση” σε… Αδάμ για να “πετάει” στα μπαράζ!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Σε μια σημαντική προσθήκη στο αγωνιστικό του τμήμα προχώρησε ο πρωτοπόρος της Α Φθιώτιδας Ολυμπιακός Λαμίας.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το σπουδαίο διπλό στην Μαλεσίνα είναι “κατάφατσα” με τον τίτλο και την έξοδο στα μπαράζ. Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη του πολύπειρου γυμναστή, με εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες (μέχρι πρόσφατα ήταν και στον ΠΑΣ Λαμία), Γιώργου Αδάμ.

Ο φιλόδοξος και ικανός γυμναστής είναι δεδομένο ότι θα ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα των Γαλανέικων για την επίπονη διαδικασία των μπαράζ όπου ως γνωστόν οι αγώνες είναι Τετάρτη-Κυριακή.

adam12

Ο Ολυμπιακός Λαμίας έδειξε απο την αρχή της σεζόν ότι χτίζεται σε επαγγελματικά πρότυπα με φόντο την άνοδο στην Γ Εθνική και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με την προσθήκη του Αδάμ!

Η Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λαμίας
“Ο Ολυμπιακός Λαμίας μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την δύσκολη συνέχεια για την επίτευξη του τελικού στόχου που ειναι η άνοδος στην Γ Έθνικη ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή Γιωργου Αδαμ.
Ομάδες στις οποιες εργάστηκε στην μέχρι τώρα καριέρα του οι: Αρης Θεσ/κης, Πανσερραϊκος, Ολυμπιακός Βόλου, Ανόρθωση και Λαμια.Του ευχόμαστε καλη επιτυχία στην νέα πρόκληση που αναλαμβάνει συμβάλλοντας και αυτός στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Με τιμή
Το ΔΣ”

Π.Κατσώνης

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *