Χάνιμπαλ στην Οκλαχόμα: Μαγείρεψε στην οικογένειά του την καρδιά της γειτόνισσάς του

LamiaNow News
1 Min Read

Ένας άνδρας από την Οκλαχόμα έκοψε την καρδιά της γειτόνισσάς και στη συνέχει την μαγείρεψε για την οικογένειά του.

Φρικιαστικό έγκλημα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, με έναν 42χρονο άνδρα να λειτουργεί ως «Χάνιμπαλ Λέκτερ».  Ο Λόρενς Άντερσον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γειτόνισσά του, της έκοψε την καρδιά και στη συνέχεια τη μαγείρεψε για να ταΐσει την οικογένειά του.

Μάλιστα, ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι μαγείρεψε την καρδιά με πατάτες όχι μόνο για να ταΐσει την οικογένειά του αλλά και για να απελευθερώσει τους δαίμονες. Ο Άντερσον έμενε μαζί με την θεία του, τη Ντέλσι Πι και τον θείο του, Λεόν Πι, μετά την αποφυλάκιση του τον Ιανουάριο.

Δεν έμεινε όμως μόνο στο φόνο της γειτόνισσάς του. Λίγο αργότερα σκότωσε τον 67χρονο θείο του, καθώς και την 4χρονη εγγονή του, ενώ στο τέλος μαχαίρωσε και τη θεία του, η οποία πάντως, κατάφερε να επιζήσει. Μερικές ώρες αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία και ομολόγησε τις πράξεις του.

Δύο μέρες μετά την ομολογία για τα φρικτά του εγκλήματα, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το πτώμα της άτυχης γειτόνισσας. Ο Άντερσον κρατείται στη φυλακή και εκκρεμεί η δίκη του. Εκτός από τα εγκλήματα έχει στο ποινικό μητρώο του καταδίκες για ναρκωτικά και ενδοοικογενειακή βία.

gazzetta.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *